Om oss

Hej och välkommen till Stavningskollen!

På den här webbplatsen ger vi dig all hjälp du kan tänkas behöva när det gäller att stava rätt. Vi vet själva hur svårt det kan vara ibland att veta hur ett specifikt ord faktiskt ska stavas, och därför har vi sammanställt tusentals svenska ord och deras korrekta stavningar i en stor databas. Vi har utöver detta även skapat en ytterligare lista där vi listat särskilda ord som stavas fel oftare än andra för lättare att hjälpa dig med de vanligaste felstavningarna.

Vi har även sammanställt ett gäng köpvärda böcker som vi varmt kan rekommendera att du kollar in. Dessa böcker är inga romaner, biografier eller noveller – utan det är helt enkelt böcker som kan hjälpa dig att bli en skickligare skribent.

Och trots att vi anser att vår databas med ord är väldigt omfattande så finns det definitivt ord som vi ännu inte hunnit lägga in. Så om du tycker att något ord saknas, eller om du vill skicka in ett ordförslag är du alltid mer än välkommen att göra detta till oss via våra formulär. Är det så att du vill komma i kontakt med oss gällande något annat så är detta också helt okej såklart!